Cyclon nieuwe samenwerkingspartner van NexTechnician

Cyclon is een samenwerkingsverband aangegaan met NexTechnician waarbij zij onder andere kennis en materialen gaan delen om zo de kloof tussen de kennis van studenten en de eisen van de mobiliteitsbranche te verkleinen. Cyclon hoopt hiermee een mooie basis te leggen voor het opleiden van een groot aantal nieuwe fietstechnici in de komende jaren.

In het nieuwe pand in Amsterdam zal NexTechnician zich samen met Cyclon inzetten om de instroom van nieuwe technici en de arbeidsmobiliteit van medewerkers te verbeteren. Volgens managing director Paul Boers staat de mobiliteitsbranche te springen om ondersteuning op dit gebied:

‘Zeker na de extreme golf van nieuwe fietsers door de gewijzigde vorm van mobiliteit in het algemeen als door het Coronavirus in het bijzonder, is het van groot belang om de opleiding van nieuwe medewerkers in deze branche te ondersteunen en uit te breiden.’

Cyclon voorziet NexTechnician binnen de opleidingsrichting tweewielertechniek van diverse onderhoudsproducten die deel uit zullen maken van het lesprogramma bij het ROC van Amsterdam. Daarnaast zal Cyclon productexperts inzetten om kennis te delen, worden er masterclasses aangeboden en zorgt de levering van een SBR Inremmachine er voor dat studenten het inremmen van fietsen met schijfremmen kunnen leren.

Cyclon voegt zich met trots bij de selecte groep NexTechnician Ambassadeurs waarmee zij samen zullen werken aan de toekomst van vele jonge fiets-technici en kijkt uit naar een succesvolle samenwerking in de komende jaren.