Wij investeren structureel in de instroom van goede technici voor onze branche en bieden jaarlijks minimaal één stagiair/bbl student een leer-werkplek!

aanmelden

Onder de naam NexTechnician werken het ROC van Amsterdam en de aangesloten mobiliteitsbedrijven uit de regio Amsterdam samen aan up-to-date en toekomstgericht onderwijs. Deze samenwerking is ontstaan vanuit een kloof tussen de eisen die het bedrijfsleven leven stelt aan medewerkers en de kennis en vaardigheden van de pas-afgestudeerde mbo-studenten.

Word ook samenwerkingspartner van NexTechnician en profiteer van de voordelen. Krijg bijvoorbeeld direct toegang tot de instroom van nieuwe kwalitatieve en goed opgeleide medewerkers. 

Van alle bedrijven die zich bij ons aansluiten verwachten wij dat u structureel investeert in de instroom van goede technici voor onze branche en jaarlijks per vestiging aan minimaal één stagiair/bbl student een goede leer-werkplek aanbiedt. In het belang van de continuïteit in de instroom verwachten wij dat ook als de marktomstandigheden moeilijker zijn (calamiteiten of overmacht uitgesloten).

Voordelen van de samenwerking

  • Jouw leermeester staat direct in contact met getalenteerde en gepassioneerde techniekstudenten die passen bij je bedrijf
  • Instroom van kwalitatief goede nieuwe medewerkers. De ideale kweekvijver voor het doorontwikkelen van je eigen toptalenten.
  • Kennis van de (afgestudeerde) student is up-to-date dankzij het samen ontwikkelen van onderwijs
  • Speciale programma’s voor de (persoonlijke) ontwikkeling van je huidige medewerkers
  • Ondersteuning van arbeidsmobiliteit binnen én buiten je bedrijf dankzij samenwerking met regionale en landelijke fondsen.
  • Uitbreiding van je netwerk voor nieuwe kansen en mogelijkheden.

Werk met ons samen in techniekteams aan up-to-date en innovatief onderwijs

Als samenwerkingspartner van NexTechnician ontwikkel je samen met het ROC van Amsterdam up-to-date en innovatieve opleidingen in de mobiliteitstechniek. Dit doen we onder andere met techniekteams; want iedereen weet dat docenten en leermeesters dé grote inspirators zijn voor studenten.

In techniekteams bundelen we de kennis van leermeesters, docenten en branchetrainers. Deze teams werken samen aan het beste onderwijs voor onze studenten van de opleidingen mobiliteitstechniek.

  • Docenten hebben kennis van jongeren, het schoolsysteem en techniek.
  • De leermeesters beschikken over kennis van de nieuwste technologische ontwikkelingen en weten welke kennis een nieuwe medewerker moet hebben.
  • En de branche-trainers kennen de nieuwste trainingsvaardigheden en innovaties in de mobiliteitsbranche.

*Wat vragen we van u als samenwerkingspartner?

Samenwerkingspartner:

Tot 4 technici in de werkplaatsen

 

€ 584,-

Tot 9 technici in de werkplaatsen

 

€ 1.168,-

Tot 19 technici in de werkplaatsen

 

€ 2.044,-

Tot 49 technici in de werkplaatsen

 

€ 4.088,-

Tot 99 technici in de werkplaatsen

 

€ 5.986,-

Meer dan 99 technici in de werkplaatsen

 

€ 8.030,-

Alle bedragen zijn exclusief 21% btw op basis van een kalenderjaar.

50% korting

voor de samenwerkingspartners die ook helpen Innoveren

Omdat we het delen van uw kennis en kunde vanuit uw bedrijf met het onderwijs heel belangrijk vinden, ontvangt u als NexTechnician Innovator 50% korting op uw jaarlijkse bijdrage. Daar staan heldere afspraken tegenover wat wij van u verwachten:

Tot 4 technici in de werkplaatsen

 € 292,-

Inbreng 4 uur

Tot 9 technici in de werkplaatsen

  € 584,-

Inbreng 8 uur

Tot 19 technici in de werkplaatsen

€ 1.022,-

Inbreng 14 uur

Tot 49 technici in de werkplaatsen

€ 2.044,-

Inbreng 28 uur

Tot 99 technici in de werkplaatsen

€ 2.993,-

Inbreng 41 uur

Meer dan 99 technici in de werkplaatsen

€ 4.088,-

Inbreng 55 uur