Investeer nu in techniektalenten van de toekomst

Uw bedrijf, dealer, relaties en afnemers hebben veel moeite met het vinden van personeel, techniektalenten in het bijzonder. Met een investering in de Talent Hub van NexTechnician zorgt u voor veel meer instroom van nieuwe medewerkers in uw netwerk.

Hoe?

Onderdeel van het nieuwe opleidingscentrum waar het ROC van Amsterdam en bedrijven uit de mobiliteitsbranche samen in een nieuw hupermodern pand werken is de NexTechnician Talent Hub. Dit is een plek waar tien merken op een bijzonder manier in contact kunnen komen met techniektalenten van de toekomst.

In de Talent Hub wil NexTechnician een breed palet aan opleidings- en wervingsprogramma’s aanbieden aan leerlingen van basisscholen, vo-scholen en aan studenten van mbo- en hbo-scholen. Dit verzorgt NexTechnician met een aantal Amsterdamse scholen die samenwerken vanuit het Masterplan Techniek Amsterdam, Sterk Techniek Onderwijs Amsterdam.

Unieke kans voor tien merken

Slechts tien merken kunnen opvallen bij de talenten van de toekomst en een belangrijke bijdrage leveren aan hun ontwikkeling. Voorwaarde is dat deze merken samen een afspiegeling vormen van de opleidingsrichtingen van Mobiliteitstechnie: autotechniek, bedrijfsautotechniek, tweewielertechniek en autoschadetechniek. Aangevuld met bedrijven uit aanpalende techniekbranches.

Wil jouw merk een rol spelen in de NexTechnician Talent Hub?

De investering bestaat uit een commitment van vijf jaar en jaarlijks een vast bedrag voor het gebruikmaken van de NexTechnician Talent Hub. NexTechnician stelt hier een samenwerkingsovereenkomst voor op.

NexTechnician biedt:

  • Kans op 13.500 contactmomenten met jonge techniektalenten van diverse scholen (basis, vmbo/havo, mbo en hbo, bezoekers van hackatons, ouders, etc.)
  • Elk merk heeft eigen presentatieruimte
  • In elke presentatieruimte staan drie techniekboxen met doe-opdrachten voor jongeren
  • Twee keer per jaar mag je als merk kosteloos je eigen event organiseren in de Talent Hub (600m2)

Interesse?

Neem contact op met Jacques Neefs, programmamanager, voor meer informatie over de mogelijkheden via j.neefs@nextechnician.nl of via 06 23 36 13 34.