De beste opleidingen Mobiliteitstechniek vind je in Amsterdam

Ben je geïnteresseerd in alles wat met (bedrijfs-)auto’s, (motor-)fietsen of scooters te maken heeft? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onder de naam NexTechnician werken het ROC van Amsterdam en mobiliteitsbedrijven uit de regio samen aan up-to-date en innovatief onderwijs. Hierdoor zijn onze opleidingen beter voorbereid op een toekomst met bijvoorbeeld elektrische voertuigen.

Je krijgt praktijklessen van leermeesters uit het bedrijfsleven en mbo-docenten. Samenwerkingspartners van Nextechnician bieden materialen en gastlessen aan. Zo maak kennis met de nieuwste technieken en leer je meteen ermee te werken. Je kunt kiezen uit een BBL of een BOL programma. Je ontvangt na het afronden van je opleiding een diploma van het ROC van Amsterdam mét een ‘NexTechnician’ stempel. Hiermee herkent de branche jou als een techniektalent met drive en dat verruimt je kansen om bij interessante bedrijven te werken!

Je krijgt in een hypermodern nieuw pand op Kabelweg 88 in Amsterdam. De school is het beste bereikbaar per fiets, scooter en met het openbaar vervoer. De bus stopt voor de deur. Kom je toch met de auto, dan kun je betaald parkeren op een afstand van 10 minuten lopen.

Meer info of aanmelden?

Wil je alle ins en outs weten over onze opleidingen in de sector Mobiliteitstechniek bij het ROC van Amsterdam? En over het verschil tussen BOL en BBL? Ga dan naar https://www.rocva.nl/MBO-onderwijs/Sectoren/Mobiliteitstechniek. Bekijk voor een snelle indruk de video. Verder staat per opleiding alles uitgelegd.

Mbo+ of havoniveau?

Heb je een opleiding afgerond met wiskunde en natuurkunde in je pakket op mbo+ of havoniveau? Lees hier meer over onze opleidingen Diagnose Specialiste Personenauto en Zero Emission Specialist.

Video’s

  • Autotechniek
  • Bedrijfsautotechniek
  • Autoschadetechniek
  • Fietstechniek
  • Scootertechniek
  • Motorfietstechniek

Try out days

Alle informatie over de try out days vind je hier.

Deze open dagen zijn de ideale manier om kennis te maken met de opleidingen, hun docenten en je leslocatie.