NexTechnician is een samenwerkingsinitiatief tussen bedrijven en het onderwijs. Het heeft als doel de kloof te overbruggen tussen technologische innovaties in de mobiliteitstechniek en het onderwijs om de instroom van nieuwe medewerkers voor de mobiliteitsbranche te verbeteren.

De coöperatie omvat intensieve samenwerking met bedrijven en organisaties uit de mobiliteitssector, waarbij kennis, faciliteiten en materialen worden gedeeld. Diverse MBO colleges verzorgen de mbo-opleidingen in de sector Mobiliteitstechniek (autotechniek, bedrijfsautotechniek, autoschadetechniek en tweewielertechniek).

NexTechnician fungeert als een brug tussen onderwijs en praktijkvereisten in de mobiliteitsbranche. Wij zorgen vooreen betere afstemming tussen wat studenten weten bij het verlaten van school en de technische kennis die nodig is om binnen een bedrijf in de mobiliteitssector te werken.

Leren

Op zoek naar een opleiding met drive? Kies je voor de mobiliteitstechniek dan krijg je een toekomst die altijd in beweging is.

Je overweegt een loopbaan in de auto-, truck-, tweewieler- of carrosserie- en schadeherstelbranche. Maar waar word je het beste klaargestoomd én werk je samen met het bedrijfsleven? NexTechnician helpt je graag bij het vinden van de juiste opleidingsplek!
Samenwerking leidt tot betere kwaliteit. NexTechnician nodigt mobiliteitsbedrijven en scholen uit om zich aan te sluiten bij NxT.

Werken

Bedrijven zoeken techniek talent met drive en NexTechnician biedt daarbij graag de helpende hand.

Ben je op zoek naar een baan in de boeiende mobiliteitstechniek? Wil je weten wat in de regio Groot Amsterdam en Noord-Holland de beste bedrijven zijn om bij te werken en waar je je verder kan blijven ontwikkelen? NexTechnician helpt je graag verder!
Met NexTechnician heb je een netwerk dat helpt en waar bedrijven en kandidaten elkaar makkelijk vinden!

Ontwikkelen

Werk je in de mobiliteitstechniek dan blijft jouw job altijd interessant.

Klaar met je opleiding ben je in de techniek eigenlijk nooit. De techniek verandert snel en het is een hele tour om dat bij te houden. Natuurlijk speelt je werkgever een belangrijke rol, maar je kunt het verschil maken door zelf de lead te nemen!
Het netwerk van docenten, leermeesters en trainers van NexTechnician bieden graag ondersteuning met trainingsprogramma’s die nauw aansluiten bij de vraag in je dagelijkse praktijk.