Energy Experience Amsterdam | Empower your Energy

Energy Experience Amsterdam | Empower your Energy

Energy Experience Amsterdam | Empower your Energy

door
63 63 mensen hebben dit evenement bekeken.

Het veranderende klimaat vraagt om een energietransitie en daarvoor zijn veel technische vakmensen nodig. Bijvoorbeeld monteurs die elektrische voertuigen kunnen onderhouden, zonnepanelen kunnen aanleggen en het elektriciteitsnet kunnen uitbreiden. Maar denk ook aan beroepen zoals ontwerpers, energieadviseurs en medewerkers duurzaamheid bij gemeenten. Om zoveel mogelijk scholieren te enthousiasmeren voor techniek & technologie, bundelen onderwijs, bedrijfsleven en gemeente Amsterdam hun krachten in TechCampus Amsterdam.

Terugblik op geslaagde eerste editie
We kijken terug op een geslaagde eerste Energy Experience, die plaatsvond op 15 juni 2023 in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Toen ontmoetten alle partijen elkaar om de instroom en de duurzame match tussen generatie Z en de arbeidsmarkt zo optimaal mogelijk te maken. Welkom in de wereld van e-mobility, circulariteit, digitalisering en installatietechniek. Lees hier het persbericht! (8 juni 2023)

Ga naar de volgende URL om je te registreren voor dit evenement: https://techcampusamsterdam.nl/lob/e-tech-experience-amsterdam/ →

 

Datum en tijd

26-06-2024 @ 09:00

Share With Friends