Leermeestertraining

Leermeestertraining

Leermeestertraining

door
98 98 mensen hebben dit evenement bekeken.

Een goede leermeester speelt een cruciale rol in het leerproces van de studenten. Dat is de reden dat NexTechnician er alles aan doet om uw leermeester(s) te ondersteunen bij deze taak. Zo organiseren we, naast de jaarlijkse leermeesteravonden, op de ochtend van 10 juni weer de korte introductietraining voor nieuwe leermeesters.

Deze leermeestertraining is een korte training om nieuwe leermeesters op weg te helpen wegwijs te worden in de werkzaamheden die bij het leermeesterschap horen en hoe je voor de studenten het verschil kan maken. Toine Blankers van TB Automotive Support verzorgt voor ons deze training om de leermeesters te inspireren en motiveren.  

Een goed leermeester beperkt zijn werkzaamheden namelijk niet enkel tot kennisoverdracht. Hij/zij erkent ook de individuele behoeften en capaciteiten van elke student en is in staat om verschillende leermethoden en -strategieën toe te passen om aan te sluiten bij de diverse leerstijlen van de studenten. Hierdoor bieden ze individuele begeleiding bieden en helpen de studenten om hun volledige potentieel te bereiken. Verder is het van belang om feedback aan de studenten te geven over hun prestaties en voortgang. Door constructieve feedback kunnen studenten begrijpen wat ze goed doen en waar ze zich kunnen verbeteren. Dit helpt hen om gericht te werken aan hun zwakke punten en hun sterke punten verder te ontwikkelen. 

Tot slot fungeren leermeesters vaak als rolmodellen voor hun studenten. Ze tonen niet alleen uitmuntendheid in het vakgebied, maar ook positieve eigenschappen zoals doorzettingsvermogen, geduld, respect en empathie. Door het goede voorbeeld te geven, kunnen leermeesters een blijvende impact hebben op de persoonlijke en professionele ontwikkeling van hun leerlingen. 

Wilt u een leermeester aanmelden voor de leermeester introductietraining, vul de gegevens dan in op dit formulier. De training wordt gegeven op 10 juni van 8.30 tot 12.30 uur. De kosten van de training bedragen slechts € 85,- inclusief lunch, exclusief btw. 

 

Datum en tijd

10-06-2024 @ 08:30
 

Locatie

Share With Friends