Succesvolle Leermeesteravond

Op 15 januari organiseerde NexTechnician een Leermeesteravond, gericht op de opleidingen Autoschade en -spuiten, Tweewielers- en Bedrijfswagentechniek. Het evenement begon met een smakelijk buffet.

Floortje Aalst van de Hogeschool van Amsterdam deelde kort informatie over de mogelijkheden om hybride docent te worden. Deze deeltijdopleiding biedt een stapsgewijze aanpak om vakexpertise en ervaring effectief over te dragen aan de nieuwe generatie.

De belangrijke rol van de leermeester werd door Toine Blankers benadrukt en hij lichtte de onderwerpen toe die tijdens zijn leermeestertraining aan bod komen. Hierbij wordt onder andere ingegaan op het omgaan met Generatie Z op de werkvloer.

Voor onze opleiding Fietstechnicus is het van groot belang om met de nieuwste fietsen te werken, zodat onze studenten optimaal worden voorbereid op het echte werk. Onlangs zijn er vier prachtige nieuwe fietsen gedoneerd voor educatieve doeleinden. Sytse Winkel heeft onze gewaardeerde partners Het Zwarte Fietsenplan, KwikFit Radpowerbikes, Jos Snelderwaard, Harry Meijer, Helmstadt B.V., EDWIN OTT MOTOREN en Super37 in het zonnetje gezet om hen te hiervoor te bedanken!

Na de gezamenlijke sessie was er ruimte voor gerichte gesprekken per opleidingsrichting over het begeleiden van studenten en praktijkbeoordeling. Een avond vol kennisdeling en natuurlijk gezelligheid!