Geslaagde open dag NexTechnician

We kijken terug een geslaagde open dag, in nauwe samenwerking met onze gewaardeerde partners: Mercedes-Benz Dealer Bedrijven, Autoschade Dampten, LVS Trucks & Bedrijfswagens, BTS, Volvo Group Truck Center (NL), Janssen Van Kouwen Automotive, Gomes Trucks, Reco Autoschade Groep, Renault Nieuwendijk en Het Zwarte Fietsenplan. Samen hebben we een mooi evenement georganiseerd voor potentiële studenten die interesse hebben in mobiliteitstechniek.

Een grote groep enthousiaste bezoekers, vergezeld door hun ouders of vrienden, bezocht de open dag om te ontdekken of de wereld van mobiliteitstechniek iets voor hen is. Ze kregen de kans om hands-on ervaring op te doen door zelf een bandenwissel uit te voeren of een autodeur te spuiten.

Daarnaast hebben docenten en vertegenwoordigers van bedrijven waardevolle gesprekken gevoerd over onze nieuwe opleiding die vanaf het komende schooljaar wordt aangeboden: de opleiding Serviceadviseur Automotive (https://nextechnician.nl/nieuwe-opleiding-serviceadviseur-automotive/).

Deze video geeft een kleine impressie van de open dag bij NexTechnician! Wil je met jouw bedrijf aanwezig zijn op de volgende open dag in het nieuwe schooljaar? Stuur dan een e-mail naar Jacques Neefs(j.neefs@nextechnician.nl)!